OOK NAMENS CONCORDIA! Dat is de titel van het boek waarin een eeuw lang musiceren in Wânswert wordt beschreven. In 2024 bestaat Christelijke Muziekvereniging Concordia namelijk 100 jaar. En naast alle feestelijkheden verschijnt er ook een jubileumboek!

Schrijf u daarvoor nu alvast in, door een bestelling te sturen naar concordiaboek100jaar@gmail.com. Mocht u niet over een e-mailadres beschikken, dan kunt u ook bellen met Doede Jongeling, tel.nr. 06-20450391 of 06-30753939.

Als u gebruik maakt van de inschrijving vóór 31 december 2023, dan kunt u het boek verkrijgen voor €27,50. Koopt u het boek op de jubileumdag zelf, dan kost het €30. Let op: wanneer u zich inschrijft, gaat u een bindende overeenkomst aan.

Wij hopen het 100-jarig jubileum te mogen vieren op zaterdag 23 maart 2024. U kunt het boek dan ’s middags ophalen in de Petruskerk te Wânswert.
Wilt u dat wij het boek naar u verzenden, vermeld dat dan samen met uw adres duidelijk bij uw bestelling. Voor het verzenden worden wel verzendkosten bij u in rekening gebracht.

Het is bij deze ook een mooie gelegenheid om u alvast te wijzen op de rest van ons jubileumprogramma voor die dag. ’s Middags is er in dorpshuis Eldorado koffie met gebak, een fototentoonstelling, de presentatie van het jubileumboek en vooral een gezellig weerzien met leden, oud-leden, dorpsgenoten en andere belangstellenden. ’s Avonds wordt er door de jubilerende vereniging in samenwerking met een gast-soliste een groots concert gegeven. Na afloop is er nog een afterparty met een toffe band!

Zodra er meer details bekend zijn zullen we dat delen via deze website, onze facebookpagina en via de regionale dagbladen.

Concordia Wânswert op het muziekconcours te Kollum 27 en 28 juli 1932
Categorieën: Nieuws